Monday, June 27, 2011

Persona Trading My First Contest

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hai jom join contest Persona Trading My First Contest..
Nak join korang leh klik je banner kat atas tu tau..
Hah korang kena jawab beberapa soklan cepu emas tau.
Senang je soklan ni lagi senang dari Final Exam atau SPM atau PMR.. huhu.. 
Tapi lagi penting korang kompem takkan fail!!
Apa lah banyak sangat membebel ni kan. 
Nak join Contest pon kena bebel gak ke.. huhu..

Ni Soklan-soklan yang kena jawab tau:-

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
Sori sangat-sangat tak pernah dengar lah..

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
Takde lah sebab tu join contest ni. Hope dapat lah menang penapis air tu. huhu

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?

Sejujurnya saya masih belajar dan memang tak mampu nak beli. Insyaallah kalau dalam bajet lagi leh suruh ayah beli untuk kesihatan kan. Hidup hanya sekali kan.. TQ


Nak tag:-


3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...