Monday, June 27, 2011

Persona Trading My First Contest

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hai jom join contest Persona Trading My First Contest..
Nak join korang leh klik je banner kat atas tu tau..
Hah korang kena jawab beberapa soklan cepu emas tau.
Senang je soklan ni lagi senang dari Final Exam atau SPM atau PMR.. huhu.. 
Tapi lagi penting korang kompem takkan fail!!
Apa lah banyak sangat membebel ni kan. 
Nak join Contest pon kena bebel gak ke.. huhu..

Ni Soklan-soklan yang kena jawab tau:-

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
Sori sangat-sangat tak pernah dengar lah..

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
Takde lah sebab tu join contest ni. Hope dapat lah menang penapis air tu. huhu

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?

Sejujurnya saya masih belajar dan memang tak mampu nak beli. Insyaallah kalau dalam bajet lagi leh suruh ayah beli untuk kesihatan kan. Hidup hanya sekali kan.. TQ


Nak tag:-


GIVEAWAY KEDUA PEONY PINKY

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Jom Join GA Peony Pinky
Nak join klik Banner k.

Saya nak tag

Tarikh Tutup : 20 Julai 2011 @ 12.00 tgh mlm



Jom Klik Sini.. Mudah dan Senang..


Saturday, June 25, 2011

GA Birthday Dari Zie

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Joim join GA dari Zie.
Nak join klik banner.

Hai Cik Zie happy birthday!!
Semoga panjang umur dan murah rezeki k.
Salam Perkenalan dari saya.


Klik Sini Juga..


Tuesday, June 21, 2011

First Giveaway By Cik Putih

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hari ni Cik Putih jadi mangsa lak.. huhu..
Kalo korang nak join klik banner tu.

Due Date : 30 jun 2011 jam 6 petang




Saturday, June 18, 2011

Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Nak join klik banner kat atas
 
Tarikh tutup: 25 Jun 2011 




Saya pilih Domo's


Wednesday, June 1, 2011

Sakai 1st GIVEAWAY

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Nak join GA Cik Fara klik banner di atas.

Saya nak tag:

Tarikh Tutup:
11 Jun 2011



NaDia ajak ber GA

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Klik banner untuk join..

Saya nak tag:

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

Then, Klik SINI dan SINI dan SINI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...