Friday, August 19, 2011

1st Giveaway ever.....

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Nak join klik banner k.

3 orang yang terpantas akan memenangi hadiah.
jom join..


GIVEAWAY NOSTALGIA RAYA BY CIK EMMA

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Jom join GA dari Cik Emma
Nak join klik banner atau klik SINI

Tarikh Akhir : 20 Ogos 2011 (11.59pm)



Sunday, July 17, 2011

Saya Nak Kapsul itu!

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Giveaway ni dianjurkan oleh anamarzablog dan anamarzaboutique
Jom join GA ni.
nak join klik banner k.

Tarikh Akhir : 20 Julai 2011


Saturday, July 16, 2011

Wednesday, July 6, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Photobucket
Saya Join GA Dari Korea Dan Bandung
Nak join klik Banner atau klik SINI

Saya tag
Cik Nadia
Cute Mum
Tarikh akhir 15 Ogos 2011

Klik Sini Tau



Tuesday, July 5, 2011

Giveaway from Adyshariz

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Saya join Giveaway from Adyshariz
Nak join klik banner kat atas

Tarikh akhir : 30 Julai 2011

Meh singgah sini


Giveaway Duo by Duniaku & Hatisamronkin

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Jom join Giveaway Duo by Duniaku & Hatisamronkin.
Nak join klik banner tu atau klik SINI

Tarikh akhir : 31 Julai 2011

Jom klik sini



Monday, June 27, 2011

Persona Trading My First Contest

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hai jom join contest Persona Trading My First Contest..
Nak join korang leh klik je banner kat atas tu tau..
Hah korang kena jawab beberapa soklan cepu emas tau.
Senang je soklan ni lagi senang dari Final Exam atau SPM atau PMR.. huhu.. 
Tapi lagi penting korang kompem takkan fail!!
Apa lah banyak sangat membebel ni kan. 
Nak join Contest pon kena bebel gak ke.. huhu..

Ni Soklan-soklan yang kena jawab tau:-

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz?
Sori sangat-sangat tak pernah dengar lah..

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?
Jika ya, jenama apa?
Takde lah sebab tu join contest ni. Hope dapat lah menang penapis air tu. huhu

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk
keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis air
dengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?

Sejujurnya saya masih belajar dan memang tak mampu nak beli. Insyaallah kalau dalam bajet lagi leh suruh ayah beli untuk kesihatan kan. Hidup hanya sekali kan.. TQ


Nak tag:-


GIVEAWAY KEDUA PEONY PINKY

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..

Jom Join GA Peony Pinky
Nak join klik Banner k.

Saya nak tag

Tarikh Tutup : 20 Julai 2011 @ 12.00 tgh mlm



Jom Klik Sini.. Mudah dan Senang..


Saturday, June 25, 2011

GA Birthday Dari Zie

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Joim join GA dari Zie.
Nak join klik banner.

Hai Cik Zie happy birthday!!
Semoga panjang umur dan murah rezeki k.
Salam Perkenalan dari saya.


Klik Sini Juga..


Tuesday, June 21, 2011

First Giveaway By Cik Putih

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Hari ni Cik Putih jadi mangsa lak.. huhu..
Kalo korang nak join klik banner tu.

Due Date : 30 jun 2011 jam 6 petang




Saturday, June 18, 2011

Dear Haffiz Lucky Draw : Elmo's Or Domo's?

Assalamualaikum Dan Salam 1Malaysia..


Nak join klik banner kat atas
 
Tarikh tutup: 25 Jun 2011 




Saya pilih Domo's


Wednesday, June 1, 2011

Sakai 1st GIVEAWAY

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Nak join GA Cik Fara klik banner di atas.

Saya nak tag:

Tarikh Tutup:
11 Jun 2011



NaDia ajak ber GA

Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia..

Klik banner untuk join..

Saya nak tag:

Tarikh Tutup:
30 Jun 2011

Then, Klik SINI dan SINI dan SINI

Saturday, May 28, 2011

Welcome To Blogger World.

Hai Readers!!

Ini merupakan blog kedua saya. Pada mulanya pembikinan blog kedua ini hanya sebagai guide kepada member saya yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog dan saya tiba-tiba ter fikir untuk buat satu lagi blog khas untuk Contest dan Giveaway yang bakal saya join. Contest dan Giveaway ini saya join kadang-kadang sebab saya suka-suka saja,mana tau kan nasib menang. Ini juga boleh mengisi masa lapang atau saya tiada idea nak buat entri baru.. Apa-apa pun welcome to my blog k. Jangan segan-segan singgah sini untuk mengetahui  Giveaway dan Contest terkini...



Ini adalah Header Blog Pertama saya.. Jom terjah... Klik SINI atau klik banner di atas..

Jom berblogger~~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...